ABOUT US

Het Embodied Change Institute is een community van Changemakers die samenbouwen aan Future Fit organisaties en maatschappij. Ze heeft als missie de impact van Changemakers te vergroten door het vakgebied van veranderkunde aan te vullen met een nieuwe leermethode: Embodied Change. Deze methode voorziet Changemakers in Future Fit skills en gaat uit van het samenspel tussen Hoofd, Hart en Lichaam.

Het Embodied Change Institute werd opgericht in november 2020 door:

Anna staat bekend als een multiculturele ondernemer die voorloopt op haar tijd. Ze weet haarscherp de verbinding te maken tussen verschillende vakgebieden en is daardoor in change management en leiderschap een innovator pur sang. Ze implementeert al meer dan 25 jaar individuele en collectieve transformatie journeys in organisaties en heeft daarin een eigenwijze stijl ontwikkeld.

Dorian is een onorthodoxe organisatiecoach die haar sporen in corporate life ruimschoots heeft verdiend. Ze heeft een scherp analytisch vermogen als het gaat om dynamieken in organisaties en is loepzuiver in het liefdevol blootleggen van de ‘plek der moeite’. Dorian zorgt voor levendigheid, wakkerheid en bewustzijn in het werken met groepen en is gefascineerd door wat mensen beweegt.

Benieuwd naar meer over ons? Luister hier naar de podcast 'Stappen met Stijn' waarin we onze levensverhalen vertellen waardoor we zo sterk geloven in belichaamd werken.

VISIE

We geloven in een wereld waar organisaties ten dienste staan van mens en natuur.

MISSIE

Onze missie is changemakers te ondersteunen in het vergroten van hun impact door het eigen maken van Embodied Change, een nieuw vakgebied in veranderkunde.

ONZE WAARDEN

  • Beweging: in alles wat we doen, zoeken we naar wat mensen beweegt
  • Acceptatie: we omarmen wat zich aandient
  • Authenticiteit: we zijn open over wat we denken en voelen
over ons

Voel je je aangetrokken tot onze internationale community? Zou je graag willen bijdragen of heb je een idee dat je met ons wil delen? Wees van harte welkom!