ABOUT US

Het Embodied Change Institute is een community van professionals die zich inzetten voor belichaamde verandering in organisaties. Wij hebben als missie de impact van (bege)leiders te vergroten door het vakgebied veranderkunde aan te vullen met een nieuwe leermethode: Whole Body Intelligence.

Het Embodied Change Institute werd opgericht in november 2020 door:

Anna staat bekend als een multiculturele ondernemer die voorloopt op haar tijd. Ze weet haarscherp de verbinding te maken tussen verschillende vakgebieden en is daardoor in change management en leiderschap een innovator pur sang. Ze implementeert al meer dan 25 jaar individuele en collectieve transformatie journeys in organisaties en heeft daarin een eigenwijze stijl ontwikkeld.

Dorian is een onorthodoxe organisatiecoach die haar sporen in corporate life ruimschoots heeft verdiend. Ze heeft een scherp analytisch vermogen als het gaat om dynamieken in organisaties en is loepzuiver in het liefdevol blootleggen van de ‘plek der moeite’. Dorian zorgt voor levendigheid, wakkerheid en bewustzijn in het werken met groepen en is gefascineerd door wat mensen beweegt.

Benieuwd naar meer over ons? Luister hier naar de podcast 'Stappen met Stijn' waarin we onze levensverhalen vertellen waardoor we zo sterk geloven in belichaamd werken.

VISIE

Wij geloven dat Whole body Intelligence bijdraagt aan een versnelde en verdiepte verandering.

MISSIE

Het opleiden van mensen die met mensen werken in het toepassen van Whole Body Intelligence bij het begeleiden van verandering.

ONZE WAARDEN

  • Beweging: in alles wat we doen, zoeken we naar wat mensen beweegt
  • Acceptatie: we omarmen wat zich aandient
  • Authenticiteit: we zijn open over wat we denken en voelen
Embodied-Change_20220621_HS444

Voel je je aangetrokken tot onze internationale community? Zou je graag willen bijdragen of heb je een idee dat je met ons wil delen? Wees van harte welkom!