A Taste of Future Fit

Drie webinars

Ontdek onze pijlers van Embodied Change tijdens drie webinars van anderhalf uur met inzichten vanuit neuroscience, cases, embodiment practices en live gesprekken.

Elke webinar kan afzonderlijk gevolgd worden. De volgorde waarin je de webinars volgt, maakt niet uit. Na aanmelding ontvang je van ons een uitnodiging om deel te nemen.

2.Icons_Infinite heart(Zwart)

Gratis Webinar 1:

ORGANIZATIONAL EMBODIMENT EXPLAINED

Met Ann Noppen &
Dorian van der Kooij

1 Jun   |    16:00 – 17.30u

Organizational Embodiment is een methode die het concept ‘Heel de Mens’ van Frederic Laloux (‘Reinventing Organisations’) handen en voeten geeft.

Deze methode staat voor het benutten van het fysieke, mentale, emotionele en spirituele deel in elk van ons. Een goede balans tussen deze vier delen van ons stelt ons in staat om opgewassen te zijn tegen de eisen van het leiderschap van deze tijd. Je bent immers op je best als je er helemaal mag zijn.

Organizational Embodiment begint dan ook met een persoonlijk proces van gronding, alignment en zelfregulatie. Hierdoor word jij zelf de belichaming van de verandering die je teweeg wilt brengen.

We vertellen je in dit webinar graag over onze ervaring hoe belichaamde changemakers meer presence hebben, authentieke verbindingen met collega’s aangaan en in staat zijn op een moeiteloze manier anderen weten te bewegen.

1.Icons_Nature

Gratis Webinar 2:

Leiden vanuit Veerkracht

Met Ann Noppen &
Dorian van der Kooij

16 Jun   |    16:00 – 17.30u

Wat maakt leiden vanuit veerkracht mogelijk? Gaat dat over vallen en weer opstaan? Over jezelf kunnen reguleren? Of gaat het over mentale fitness?

We nemen je mee in onze visie over leiden vanuit veerkracht en hoe de verbinding met je lichaam je hierbij kan helpen. Alles begint immers met het thuiskomen in je lichaam, jouw veilige haven.

Doe mee en ervaar aan den lijve hoe je als changemaker kan leiden vanuit veerkracht.

 

1.Icons_Firetransparant klein 320x

Gratis Webinar 3:

Verbinden met Impact

Met Ann Noppen &
Dorian van der Kooij

30 Jun   |    12:30 – 14.00u

Stel je je vragen hoe verbinden wanneer iedereen op afstand werkt? Voel je aan dat verbinden de sleutel is voor impact, en dat we zonder engagement samen minder sterk zijn?

We zijn hier heel duidelijk over: alles ontstaat vanuit verbinding. Investeren in authentieke relaties en betrokken teams staat centraal tijdens deze webinar. Het lichaam is ook hierbij ons kompas.

Doe mee en ervaar aan den lijve hoe je online verdiepende verbindingen kunt hebben met anderen.

1.Icons_Mind transparante klein 320x

Gratis Webinar 4:

Embodied Change

Met Ann Noppen &
Dorian van der Kooij

6 Jul   |    16:00 – 17.30u

Vraag je je af wat nu de beste manier is om mensen in beweging te brengen? Ben je verbaasd over de snelheid waarmee we als mensen kunnen veranderen als het moet? En wil jij bijdragen aan een verandering die werkt?

Embodied Change gaat over de ware kunst van mensen raken en duurzame verandering creëren. Het veronderstelt dat veranderingen worden verinnerlijkt, doorvoeld en belichaamd.

Doe mee en ontdek de wetenschappelijke onderbouwing van Embodied Change en de praktische toepasbaarheid hiervan in organisaties.